Zenfolio | Jef Cools Photography | Huys en Hof in Buggenum
Visitors 495
Modified 1-Apr-12
Created 1-Apr-12
35 photos

In 1994 kochten Christien en Jan een gevelboerderij te Buggenum. Christien wilde graag de ruimte hebben om iets te kunnen opzetten in haar vakrichting: bloemsierkunst.
Tevens wilde ze graag een eigen ruime tuin ontwikkelen en hierin activiteiten gaan ontwikkelen, die te combineren zouden zijn met haar vak als bloemiste.
Jan wilde graag een ruime tuin, waarin gelegenheid was om zijn hobby’s, het kweken van groenten en (klein)fruit, te kunnen uitoefenen en uitbreiden.
De huidige locatie in Buggenum, met een oppervlakte van 2500 m² aan “eigen grond” en het jaarlijks huren van nog eens 2500 m² extra levert een halve hectare op en is ideaal om dit alles te realiseren.
Vanaf 1997 werd begonnen met het inrichten van een romantische boerentuin, die vanaf 2004 nagenoeg compleet is.
Op het perceel grond, dat elk jaar van de Gemeente gehuurd wordt, worden bijzondere (ook oudere en (deels) vergeten) groentesoorten, alsmede kalebassen en pompoenen gekweekt.
(informatie van de website van Christien www.christienreinders.nl)
Huys en Hof, tuin van Christien Reinders, BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christine Reinders, BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders BuggenumHuys en Hof, tuin van Christien Reinders Buggenum

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: