Thank you for your patience while we retrieve your images.

Visitors 2094
198 photos
De galerij recent werk geeft de kijker een overzicht van wat ik de voorbije maanden zoal fotografeerde of van wat ik nog ergens uit mijn fotoarchief opdiepte. Meestal vind je hier de gewone huis-, tuin- en keukenfotografie, soms zul je er ook een foto tussen vinden die het middelmatige niveau overstijgt en die na een paar kritische kijkbeurten in de galerijen landschappen, mensen, allerlei of favoriete bloemen en planten belandt. Ik hoop dat je je als bezoeker niet ergert aan het feit dat er dikwijls een aantal op elkaar lijkende foto's in de galerij staan. De reden hiervoor is dat ik voorlopig nog niet beslist heb welke van die foto's ik definitief ga kiezen.
Ik zou het erg plezant vinden, mochten de bezoekers van mijn site kritische opmerkingen over de foto's in mijn 'guestbook' schrijven.
Kleurbeheer blijft een groot probleem voor mij. Nuttige tips zijn dan ook erg welkom.
Naast foto's die ik maakte in het natuurgebied Bos & Heide in Averbode en de Merodebossen in mijn buurt, vind je ook foto's van een paar korte trips naar Normandië en Engeland.
Mijn twee kleinkinderen Rien en Kaat zijn uiteraard dankbare onderwerpen en geven me opnieuw de gelegenheid om kinderen te fotograferen, iets wat ik vroeger ook al graag deed. Op de site van een vasteplantenliefhebber kunnen foto's van bloemen, planten en insecten uiteraard niet ontbreken.

Guestbook for Recent werk
WIM LICHT(non-registered)
Prachtige werken van Dorset, en magnifiek licht.
The guestbook is empty.
Loading...