Zenfolio | Jef Cools Photography | De tuin van mevrouw Cocky Staals in Valkenswaard, Nederland
Visitors 295
Modified 1-Apr-12
Created 1-Apr-12
35 photos

De tuin van mevrouw Cocky Staals is gelegen in de Molenstraat 209 in Valkenswaard. In 1980 werd begonnen met de aanleg van de hagen- en padenstructuur. Piekfijn gesnoeide taxus- en beukenhagen omsluiten de verschillende tuinkamers. Het is een prachtige tuin die het echt moet hebben van zijn mooie lijnen en vormen.
Op de foto zie je de vijvertuin met prachtig gesnoeide taxusvormen, feeëriek verlicht door het zachte ochtendlicht.
Verder vind je in de tuin nog: de catalpalaan, de kruidentuin, de buxustuin met knipvormen, bloemenborders en een boomgaard. De tuin en de weilanden, aansluitend bij het huis, die samen 70 are groot zijn, grenzen aan het natuurgebied 'De Malpie'.
Aan de overzijde van de straat ligt de Stinzentuin. Hierover meer bij de foto's van de Stinzentuin.
De tuin van mevrouw Staals in ValkenswaardDe tuin van mevrouw Staals, ValkenswaardTuin mevrouw Staals, ValkenswaardTuin mevrouw Staals, ValkenswaardTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw StaalsTuin mevrouw Staals

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: