Zenfolio | Jef Cools Photography | In Goede Aarde, Biervliet, Nederland

Visitors 260
44 photos
In de herfst van 2009 bezocht ik met de Limburgse Vlaamse Vasteplantenvereniging de tuin en kwekerij In Goede Aarde in Biervliet, net over de grens in Nederland.
Frans en Franny Geijsels verkopen er vaste planten die ze allemaal getest hebben in eigen tuin. Alleen de allersterkste, gezonde en langbloeiende planten worden in het sortiment van de kwekerij opgenomen.
Alles wat je in de tuin ziet, kun je dus in de kwekerij kopen. Fantastisch toch!
Frans kan niet alleen ongelooflijk enthousiast over zijn planten vertellen maar hij is bovendien een meester in het combineren van grassen en vaste planten. Zijn plantencombinaties zijn ronduit schitterend. Als amateurfotograaf raakte ik maar niet uitgekeken op de sublieme combinaties van mooie vormen en kleuren. De zachte pasteltinten van de asters tussen de grassen leken net schilderijen.
Ware Biervliet niet zo ver van hier, reed ik er graag nog eens naartoe om in de vroege ochtend als de dauw nog op de planten ligt of bij valavond met een laagstaande zon de kunstige plantenschilderijen te fotograferen.

Een tuin om jaloers op te zijn.
Meer informatie over de tuin en kwekerij vind je op www.ingoedeaarde.nl.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:

IN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDEIN GOEDE AARDE