Thank you for your patience while we retrieve your images.

Created 19-Apr-13
Modified 5-Nov-18
Visitors 103
543 photos
Het tuinjaar 2013 startte met veel sneeuw en breide nog een vervolg aan een ellendige winter waar maar geen einde wou aan komen. Aanvankelijk zorgde een mooi sneeuwtapijt nog voor een feeëriek landschap en prachtige fotogenieke tafereeltjes in de voorjaarstuin, maar tijdens de ijskoude winderige periode die daarop volgde, leek het alsof de tuin niet meer tot leven zou komen en was er voor een fotograaf echt wel niks te zien in de tuin. Tot plots de lente toch de neus aan het venster stak en de eerste lieflijke voorjaarsbloeiers voorzichtig te voorschijn kwamen. Vanaf nu kan het heel snel gaan en kan in een mum van tijd alles tegelijkertijd in bloei staan.
In deze galerij kun je mijn fotografische activiteiten volgen gedurende de verschillende seizoenen van het tuinjaar 2013. De foto's zijn een selectie uit het fotomateriaal van dit lopende tuinjaar.
De fotoreeks wordt dus regelmatig aangevuld met nieuwe foto's.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:

Cyclamen coumParottia persicaParottia persicaParottia persicaLonicera fragrantissimaLonicera fragrantissimaLonicera fragrantissimaLonicera fragrantissimaChrysoplenium macrophyllumChrysoplenium macrophyllumCyclamen coumCyclamen coumCyclamen coumCyclamen coumParottia persicaHamamelis mollisHamamelis mollisHamamelis mollisHamamelis mollis