Thank you for your patience while we retrieve your images.

Created 2-Apr-10
Modified 27-Feb-11
Visitors 1835
1377 photos
Het was een langekoesterde droom van mijn vrouw Magda om zelf foto's te maken van de verzameling planten in haar tuin. Na jaren verzamelen is die collectie planten al flink aangegroeid. De meeste van die planten doen het goed op onze erbarmelijke tuingrond maar de planten die het niet overleefden zijn ook heel talrijk. Nu Magda een eigen fototoestel heeft, loopt ze bijna iedere dag door de tuin om elke bloem te fotograferen die zich ook maar durft te vertonen. Nu we naar het einde van het jaar toe gaan, stel ik vast dat het aantal foto's in deze galerij indrukwekkend groot geworden is. Heel wat van de foto's zijn van Magda maar eerlijkheidshalve moet ik eraan toevoegen dat ik de foto's selecteer en ze bewerk als het nodig is. Magda is immers een beginnende fotografe en zoals dat bij alle beginners het geval is, belanden de meeste van haar foto's in de prullenmand. Het is immers uit je fouten dat je leert. Magda probeert om bij elke bloem of plant de juiste naam te zetten. Dit wil niet zeggen dat er hier en daar geen foutieve benaming onder een foto kan staan. Missen is immers menselijk. Vermits ook ik regelmatig foto's maak in de tuin, staan er uiteraard ook van mij foto's in de galerij. Ik moet trouwens toegeven dat je met de Canon Powershot G11 van Magda mooie macro-opnamen kan maken.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:

Hepatica nobilisCorydalis solida 'George Baker'Helleborus hercegovinaHelleborus orientalisHelleborus orientalisPachyphragma macrophyllaHelleborus orientalisHelleborus orientalisCardamina glanduligeraPachyphragma macrophyllaHelleborus orientalisNarcissus 'Tête à Tête'Helleborus orientalisNarcissus 'Tête à Tête'Pachyphragma macrophyllaPachyphragmaPachyphragma macrophylla en Cardamine glanduligeraHelleborus orientalisCardamine glanduligera en Helleborus orientalisPachyphragma macrophylla en Cardamine glanduligera

Guestbook for Magda's tuinfoto's 2010
Francine Riez(non-registered)
Bravo Magda, I like your photos, and you have many beautifull plants.
Maria Van Braeckel en Anne Cools(non-registered)
Amai, wij hebben een ontdekking gedaan over Magda. We hebben nog maar gekeken tot 253 en de Ma komt zeker terug voor het volgende deel te zien. Ge hebt er ook zo'n chique muziek bij gedaan. We wisten niet dat Magda zo goed kon fotograferen, onze Jef zit daar zeker ook voor iets tussen.
The guestbook is empty.
Loading...