Created 3-Jul-09
Modified 4-Jul-09
Visitors 954
215 photos
Tijdens een vierdaagse reis van 3 tot 6 juni 2009 bezochten wij een aantal bekende Normandische tuinen.
Clos du Coudray in Etaimpuis, Le jardin de Valérianes in Bosc-Roger-sur-Buchy, Le Bois des Moutiers in Varengeville-sur-Mer, Les jardins de Monet in Giverny, Jardin Plume in Azouville sur Ry, Le jardin d'Angélique in Montmain en Les Jardins d'Agapanthe in Grigneuseville. Als fervente bewonderaars van Engelse tuinen waren we heel benieuwd om te ontdekken wat de Normandische tuinen zoal aan schoons zouden te bieden hebben. We werden niet teleurgesteld. De Normandische tuin kan de vergelijking met de gemiddelde Engelse tuin gemakkelijk doorstaan.
De meeste indruk maakten toch wel Le Jardin d'Angélique en Agapanthe. De eerste omwille van de prachtige borders rond het huis gevuld met de allermooiste rozen, de tweede omwille van de aparte stijl en schoonheid in al zijn eenvoud.
Jardin Plume willen we absoluut in de toekomst nog eens bezoeken in de herfst.

Meer informatie over elke tuin afzonderlijk vind je bij de eerste foto van de betreffende tuin.

Om de foto's in een groter formaat te bekijken, klik je op een foto. Daarna kun je met de pijltjes links en rechts naar de voorgaande of de volgende foto gaan kijken.
De mooiste weergave krijg je als je rechts bovenaan op SLIDESHOW klikt
.
Let op als je de foto's met de slideshow bekijkt, moet je rechts bovenaan op de het icoon I klikken om de informatie over de verschillende tuinen te kunnen lezen.
LE CLOS DU COUDRAYLe Clos du Coudray, rozentuinClos du Coudray, Rozentuin met pergolaRozentuin met pergolaClos du CoudrayClos du CoudrayClos du CoudrayClos du CoudrayClos du CoudrayClos du CoudrayClos du Coudray, cornus en primula's aan de beekClos du CoudrayClos du CoudrayClos du CoudrayClos du CoudrayClos du Coudray, schaduwtuin met hosta's en rodgersia'sClos du Coudray, schaduwtuin met varensClos du CoudrayClos du CoudrayClos du Coudray

Guestbook for Tuinen in Normandië
Jos Walravens(non-registered)
Prachtige foto's die aantonen dat het niet moeilijk is om weg te dromen in deze tuinen.
The guestbook is empty.
Loading...