Visitors 52
Modified 15-Nov-15
Created 15-Nov-15
172 photos

Deze inspirerende tuin versmelt in een tijdloos Devon landschap met wondermooie uitzichten in alle richtingen en is een bron van vreugde en inspiratie. De 8 acre grote tuin bestaat uit verschillende tuinen die één geheel vormen. Er zijn 6000 soorten planten te bewonderen die op een zowel traditionele als naturalistische manier een plaats kregen in de wondermooie tuin.
Uitmuntende voorbeelden van die naturalistische manier van planten zijn te vinden in de Acer Glade, de cottage garden en de wilde bloemenweide waar veel bollen in geplant werden. Nieuw sinds 2015 is de Summer Garden, gevuld met stroken van vaste planten met een intens kleurenpalet.
De hoogtepunten vind je in de zomer in de beroemde ‘ Walled Garden ‘, de ommuurde tuin die gebouwd is rond een middeleeuwse ruïne en de Wisteria brug. Er is ook een exotische Zuid-Afrikaanse tuin.
Later, in de herfst, stelen een moeras met Japanse esdoorns de show in een kaleidoscoop van herfstkleuren.
Ontdek in dit plantenparadijs wondermooie vergezichten en achter elke hoek verborgen schatten.
Een nieuw 2-acre arboretum is begin 2015 aangeplant om het gouden jubileum van de Fortescue Garden Trust te vieren die eigenaar en beheerders zijn van The Garden House.
Chinochloa conspicua 'Rubra'Chinochloa conspicua 'Rubra'Chinochloa conspicua 'Rubra'Chinochloa conspicua 'Rubra'Libertia species

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: