Created 13-Jan-12
Modified 17-Dec-12
Visitors 18
69 photos
Begin augustus 2008 bezochten we Wisley Gardens in de buurt van Londen. (foto's van dit bezoek vind je in de galerij Wisley Gardens). Eén van de hoogtepunten van deze tuinen zijn de prachtige borders van Tom Stewart-Smith en Piet Oudolf..
Oudolf creëerde er twee 150 meter lange borders met zijn gekende prarieplanten. Spijtig genoeg ontdekten we de Oudolftuin pas op het einde van ons tuinbezoek en hadden we niet genoeg tijd om alles mooi in beeld te brengen. Oudolf is terecht een beroemdheid onder de tuinontwerpers. Zijn borders zijn een lust voor het oog. De borders met prairieplanten van Tom Stuart-Smith liggen rond 'the Glasshouse'. Wij bezochten de tuin opnieuw in oktober 2011 en wij waren zo gefascineerd door de schoonheid van deze Tom Stuart-Smith borders dat er ons nadien te weinig tijd restte om de rest van de tuin te bewonderen.
Wisley Gardens heeft bovendien nog heel veel andere troeven. Je kan er gemakkelijk een hele dag rondlopen. De kwekerij en de RHS-winkel met zijn uitgebreide bibliotheek met plantenboeken (ik heb er nooit meer bij mekaar gezien) zijn eveneens een must.

Om de foto's in een groter formaat te bekijken, klik je op een foto. Daarna kun je met de pijltjes links en rechts naar de voorgaande of de volgende foto gaan kijken.
De mooiste weergave krijg je als je rechts bovenaan op SLIDESHOW klikt.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: