Visitors 816
140 photos
De VVPV bestaat dit jaar 20 jaar en zoiets moest uiteraard gevierd worden. De vereniging telt 9 regionale afdelingen die allemaal activiteiten organiseren voor hun leden. Hoewel er een klein aantal leden zijn die activiteiten van verschillende regio’s bijwonen, hebben de meeste leden over de regio’s heen weinig contact met mekaar. Alleen de bestuursleden zien mekaar regelmatig op de nationale vergaderingen. Het nationaal bestuur had er gemakkelijkheidshalve kunnen voor kiezen om het 20-jarig bestaan per regio te vieren maar zij hebben de uitdaging aangegaan om alle leden van de verschillende regio’s op zaterdag 1 september samen te brengen voor een bezoek aan de Nationale Plantentuin in Meise gevolgd door een gezamenlijk avondmaal. Een schitterend initiatief om al die leden, die gebeten zijn door dezelfde plantenmicrobe, gezellig bij mekaar te brengen en hen zo de gelegenheid te geven om met mekaar kennis te maken en over hun hobby te praten. In de voormiddag zorgde elke regio voor een eigen programma, in ons geval werd dit een bezoek aan de Kruidtuin in Leuven.
Meer informatie over de verschillende activiteiten vind je bij de eerst foto van die activiteit.

Tijdens het afsluitend feestmaal werden er een aantal verdienstelijke mensen gehuldigd. De twee voornaamste feestvarkens waren José De Buck omdat hij al 15 jaar voorzitter is van VVPV maar ook onze eigenste Ria Coenen omdat zij ook al 15 jaar onze geliefde voorzitster in Limburg is.
Proficiat Ria en doe er nog maar 15 jaar bij!

Veel kijkgenot!
Kruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin LeuvenKruidtuin Leuven