Created 1-Aug-09
Modified 24-Aug-09
Visitors 454
247 photos
'The Cotswolds', een heuvelachtig gebied in Engeland dat grotendeels in het graafschap Gloucestershire ligt, is voor ons al lang een favoriete vakantiebestemming. Wij zijn verliefd op de fraaie steden en dorpen met hun honingkleurige huizen, kerken en landhuizen en op het lieflijke heuvelende landschap met verborgen valleien met kristalheldere riviertjes. De streek wordt wel eens "good old England" genoemd omdat de meeste gebouwen dateren uit lang vervlogen tijden toen de mensen er nog rijk konden worden met de verkoop van schapenwol aan Vlaanderen. Nu wonen er vooral mensen die met andere activiteiten rijk geworden zijn. De Cotswolds is immers één van de duurste streken in Engeland. Ze is bezaaid met een overvloed aan schitterende tuinen die elke tuinliefhebber doen watertanden.
In deze reportage laat ik jullie meegenieten van het mooiste wat de door ons bezochte tuinen in juni 2009 te bieden hadden.
Veel kijkgenot.

Om de foto's in een groter formaat te bekijken, klik je op een foto. Daarna kun je met de pijltjes links en rechts naar de voorgaande of de volgende foto gaan kijken.
De mooiste weergave krijg je als je rechts bovenaan op SLIDESHOW klikt.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:

Sudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley CastleSudeley Castle