Visitors 360
Modified 17-Aug-11
Created 13-Aug-11
43 photos

Wie van Engelse tuinen houdt, is hier aan het juiste adres. Erik en Lieve gaan regelmatig tuinen bewonderen aan de overkant van het Kanaal en vonden daar de inspiratie voor het ontwerp van hun eigen bloemenparadijs. In hun tuin van 22 are vind je de romantiek terug die Engelse tuinen zo bijzonder maakt. In de voortuin stelen de lila-witte border en een perk lavendel, mooi omkaderd door buxuspatronen, de show.
In de achtertuin geeft ook weer buxus, in haagjes en in allerlei andere vormen geknipt, een ruggengraat aan de tuin. Dicht bij het huis is een border met een roze en rood kleurenpalet een lust voor het oog. Aan de zijkant van de achtertuin vind je dan weer een border waar gele tinten de boventoon voeren.
Een sprookjesachtig cottagehuisje, een rozenprieel en een vijvertje vervolledigen er het romantisch geheel. De bijzondere bomen en struiken in deze tuin werden zorgvuldig uitgekozen en bepalen mee de structuur van de tuin. Helemaal achteraan in de tuin, verborgen achter een rij appelboompjes, doen de decoratieve moestuin en de bloemrijke rozentuin elke tuinliefhebber watertanden.

Adres:Mommestraat 50 te Heusden-Zolder

De tuin wordt sinds 2015 niet meer opengesteld voor bezoekers!
Tuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-JoachimsTuin Erik en Lieve Hermans-Joachims

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: