Visitors 373
176 photos

Op zaterdag 23 juni 2012 vertrokken 56 enthousiaste leden van VVPV Leuven en Limburg op tuinreis naar West-Vlaanderen. Ze werden echt verwend door de weergoden want het werd een prachtige lentedag.

Nadat chauffeur Chris van Gery Tours iedereen opgepikt had aan de opstapplaatsen in Lummen, Aarschot en Herent bracht hij ons in zijn comfortabele autocar zonder problemen naar West-Vlaanderen.
Griet S'heeren, regioverantwoordelijke van Leuven had voor onze leden een prachtig reisprogramma in mekaar gebokst.
Twee prachtige tuinen: de tuin van Régine in Meulebeke en de tuin Fox Hill in Anzegem.
Twee leuke kwekerijen: clematiskwekerij Böttcher en boomkwekerij van Damien Devos, beide ook in Anzegem.

Meer uitgebreide informatie vind je bij de eerste foto van elke tuin of kwekerij.

Er zitten in deze reportage heel wat foto's waar leden op staan. Leden die niet graag hebben dat hun foto in deze reportage getoond wordt en op het web verschijnt, mogen gerust een mailtje sturen naar
regiolimburg@vvpv.be. De foto wordt dan onmiddellijk verwijderd. Wij willen absoluut de privacy van onze leden respecteren.

Veel kijkgenot!


Door op een foto uit de reeks te klikken, kun je elke foto apart bekijken. Om naar een volgende foto te gaan, klik je op de pijl bovenaan rechts of op een foto uit de reeks foto's die je rechts op het scherm ziet. Bij een aantal foto's vind je onderaan de foto informatie.

De foto's zijn het mooist als ze met de SLIDESHOW bekeken worden. Klik hiervoor rechtsboven op de knop met die naam.
In de slideshow verschijnt de tekst die bij de foto hoort rechtsboven op het scherm. De tekst blijft op je scherm zolang je er met de muiswijzer op blijft staan.
De tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van RégineDe tuin van Régine

Guestbook for Tuinreis VVPV Leuven en Limburg 23 juni 2012
Anne Cools(non-registered)
Wat een schitterende tuinen, wat een prachtige planten en vooral wat een onvergetelijke beelden.
The guestbook is empty.
Loading...