Created 28-Aug-09
Modified 1-Apr-12
Visitors 902
133 photos
"tuinzondernaam" is gelegen in Nederland in de Astensedreef 3, in Liessel.
Deze prachtige tuin van 2000 m² is verdeeld in 10 tuinkamers, veelal op kleur en van elkaar gescheiden door beuken en/of taxushagen. Frank Thuyls legde zelf, samen met zijn vriend Pierre, de tuin aan. Spijtig genoeg is Pierre enkele jaren geleden overleden. Frank blijft de tuin nu verzorgen en open houden ter nagedachtenis van zijn goede vriend. De urne van Pierre wordt in een vaas in één van de tuinkamers bewaard. De tuinzondernaam is één van onze lievelingstuinen. Wij bezochten de tuin een eerste keer toen Pierre nog leefde. Pierre was een bijzonder aangename man die urenlang met passie over zijn tuin kon vertellen. Frank was toen de stille werker op de achtergrond. Het deed ons veel deugd bij ons tweede bezoek aan deze wondermooie tuin te kunnen vaststellen dat Frank de rol van Pierre met veel bravoure overgenomen heeft. Zijn rondleiding door zijn unieke tuin was perfect.
Eigenlijk is deze fotoreportage overbodig want op zijn website www.tuinzondernaam.nl vind je prachtige foto's en een mooie beschrijving van de tuin. Toch vind ik dat eentuinzondernaam niet in mijn collectie tuinen op mijn website mag ontbreken.
In 2011 fotografeerde ik de tuin een tweede keer. Vandaar dat je elke tuinkamer nog eens opnieuw kan zien. Met een donkere, dreigende onweerslucht op de achtergrond worden alle tuinelementen nog eens extra geaccentueerd.

Om de foto's in een groter formaat te bekijken, klik je op een foto. Daarna kun je met de pijltjes links en rechts naar de voorgaande of de volgende foto gaan kijken.
De mooiste weergave krijg je als je rechts bovenaan op SLIDESHOW klikt.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:

tuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaamtuinzondernaam

Guestbook for tuinzondernaam, Liessel, Nederland
Helma(non-registered)
Vandaag, 28 juni 2012, de tuin zonder naam bezocht. Woorden doen al snel afbreuk aan de natuurlijke schoonheid van deze tuin, een juweeltje. De gastheren waren pareltjes op mijn levensweg. In Liefde Helma
frank thuyls(non-registered)
beste Magda en Jef,

ik vind het een eer dat jullie mijn tuin op jullie site gezet hebben en word geroerd door de mooie tekst die jij erbij vermeld hebt Jef. Ik heb het afgelopen seizoen veel Belgische tuinbezoekers mogen ontvangen en hoop dat er de komende jaren nog velen zullen volgen. In 2010 doe ik mee aan de Belgische Open Tuinen dagen. Deze vinden plaats in het weekend van 26 en 27 juni.

Nogmaals hartelijk dank voor de vermelding en tot ziens.
The guestbook is empty.
Loading...